Εταιρεία

Εταιρεία

Καταγωγή

Το Κτήμα Νικολόπουλου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Βρίσκεται στα Διοδια Μεσσηνίας – 30 χιλιόμετρα δυτικά της Καλαμάτας, στο νομό Μεσσηνίας στη Νότια Ελλάδα – και αποτελείται από 150 στέμματα με 3.000 ελαιόδεντρα που καλλιεργούνται με πιστοποιημένο βιολογικό τρόπο.


Ο Πάνος Νικολόπουλος είναι ο ιδρυτής και είναι ο ίδιος που φύτεψε με τα χέρια του τα περισσότερα ελαιόδεντρα από το 1960, τα μεγάλωσε με φροντίδα και τα καλλιεργεί με αγάπη. Ίσως αυτό να είναι και το κύριο μυστικό της ποιότητας του ελαιόλαδου μας.

 

Εγγύηση ποιότητας

Το γλυκό κλίμα της περιοχής, το ιδανικό υψόμετρο των 400 μέτρων και το ασβεστούχο έδαφος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για την καλλιέργεια της ελιάς.

Η μοναδική ποικιλία ελιών που καλλιεργείται είναι η παραδοσιακή κορωνέικη και η βρώσιμη είναι η περίφημη ελιά καλαμών.

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο του Κτήματος Νικολόπουλου είναι ελαιόλαδο με πολύ χαμηλή οξύτητα (έως 0,3), φρουτώδη και ελαφριά γεύση που συνοδεύει τις απολαύσεις της παραδοσιακής μεσογειακής διατροφής.

Ενθουσιασμός και εμπειρία

Ακολουθώντας την τέχνη των προγόνων μας, ενσωματώσαμε τις παραδοσιακές μεθόδους με τη σύγχρονη τεχνολογία για να επιτύχουμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους παραγωγής ενώ παράλληλα ανταποκρινόμαστε στα ποιοτικά μας πρότυπα.

Αρχικά το Εξαιρετικά Παρθένο Βιολογικό ελαιόλαδό μας έγινε αποδεκτό επιτυχώς σε καταστήματα βιολογικών τροφίμων σε όλη την Αθήνα και σύντομα σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύντομα δημιουργήσαμε μια επίλεκτη ομάδα παραγωγών αποκλειστικής συνεργασίας, με τις δικές μας προδιαγραφές, αποκλειστικά από την περιοχή μας και μπήκαμε στην ευρύτερη αγορά με την ίδια επιτυχία.

Σήμερα μπορείτε να μας βρείτε σε καταστήματα βιολογικών και παραδοσιακών τροφίμων σε όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Εξάγουμε σε 30 χώρες.
Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Αφρική.

Προσωπική ικανοποίηση

Παράγουμε, τυποποιούμε και εμπορευόμαστε αποκλειστικά εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, χαμηλής οξύτητας. Η διαβεβαίωση μας είναι ότι η αύξηση των πωλήσεων δε θα είναι ποτέ σε βάρος της ποιότητας, γιατί αυτή είναι η προσωπική μας ικανοποίηση.

 

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο του Κτήματος Νικολόπουλου είναι ελαιόλαδο με πολύ χαμηλή οξύτητα (έως 0,3), φρουτώδη και ελαφριά γεύση που συνοδεύει τις απολαύσεις της παραδοσιακής μεσογειακής διατροφής.